Exclusive Giveaway by Niena Sofea

~Assalamualaikum~
26/01/2012

JoM  JoiN 

KALAU NAK JOIN KLIK BANNER

atau

KLIK SINI

TAG
Cik Rose Cute
Ariena



SYARAT2 GA INI

1. Follow blog Niena (WAJIB
2. Follow atau Add atau Like semua sponsor (WAJIB
2. Buat satu entry bertajuk "Exclusive Giveaway by Niena Sofea"
3. Letakkan banner Niena dalam entry (link kan ke GA ni)
4. Tag minimum 2 orang blogger (pastikan mereka tahu) * perlu tag sebab hadiah banyak
5. Dah siap buat entry , hantarkan link entry korang kat ruangan komen entry ni .. =)


Dah baca syarat2nyer. 

Cepat join. kalau tak join rugi

SEBAB

terdapat 31 sponsor yang sponsor GA ini

dan tentulah banyak hadiah sedang menanti korang


Tarikh Tamat
1 Jun 2012
.
.
.
.
.
.
.
.
.
SEBELUM ITU
.
.
oNe KLiK PLeaSe
~SEMALAM ADALAH KENANGAN~
~HARI INI ADALAH KENYATAAN~
DAN
~ESOK MERUPAKAN SEBUAH IMPIAN~

~♥ THaNKS BaCa eNTRY eKaH! ♥ JoM KoMeN DaN FoLLoW ♥~

1 nasihat untuk Ekah Atiqkah:

Cik Rose Cute said...

Thanks tag Cik Rose hihihi lamanya...tarikh tutup....

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Ialah Hak Milik Ekah Atiqkah kecuali Dinyatakan