SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog

~Assalamualaikum~
17/09/2012
Sekarang ni nak join segmen dari blogger femes,  Lyssa Faizureen
Nak join klik sini takpun banner kat atas nih

Join segmen kena jawab dulu yer

Kenape Ekah berblog?  Ekah sebenarnye dulu Ekah langsung tak tahu ape itu blog. Lepas main lappy kakak, nampak dia tengah tulis entry. Then Ekah tanyalah kakak camne nak buat blog? Dia jawab 
"tak payah buatlah, susah. main fb jer"
Tapi biasalah budak mentah tak puas hati dengan jawapan tuh. Last-last pergi google then tulis
"Bagaimanakah membuat blog"(rasanyer ayat camnilah)
Haritu terus buat dan tak tahu camni dapat blog sesat warna pink yang telah menjadi guru tuto nak hias blog sampailah sekarang. Disebabkan blog beliau warna pink, sejak haritu lah Ekah mula minat warna pink. Aura ke-pink-nan beliau kot. 
Dengan jumpa blog pink ni, Ekah jumpa 'blog uncle' dia jugak.Blog otai gitu. 

Kedua dua blog tersebut pasti tak terlepas untuk Ekah membaca entry diaorang setiap kali log in blog. Best baca entry diorang..
Tuan punya tanah kedua-dua blog itulah idola Ekah jugak dalam dunia ber-blogging
Mengenai tujuan utama buat blog hanyalah sekadar menambah ilmu pengetahuan dan berkenalan dengan kawan-kawan baru.
(sejak berblog ni banyak benda Ekah dapat tahu)
Dalam blog Ekah, apa yer yang menarik?
Mungkin ada mata yang asyik memerhatikan korang kot.sambil-sambil dia say hello. :D
dan
tentang hobi Ekah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
----------------------------------------------------------------------------------------------
~SEMALAM ADALAH KENANGAN~
~HARI INI ADALAH KENYATAAN~
DAN
~ESOK MERUPAKAN SEBUAH IMPIAN~

~♥ THaNKS BaCa eNTRY eKaH! ♥ JoM KoMeN DaN FoLLoW ♥~

29 nasihat untuk Ekah Atiqkah:

Sharifah Nurshahira said...

Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

Mimie said...

dr segmen lyssa =)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

myu said...

Salam :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Fendy said...

Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
Salam perkenalan...folow sini no.131
jemput singgah blog fendy...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z singgah sini :D
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyraaa Rawrr ♥ said...

dari segmen sama.

http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Farhana said...

Hai , saya datang dari segmen kak Lyssa :)
Hepi blogging .


http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Si Matatajam said...

Singgah Dari Segmen Yang Sama...Happy blogging (^_^)v
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul Ain said...

hey dr segmen yg sama..rajin singgah2 lar..:) :)http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

Nana said...

Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

SCA said...

dari segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com

promosi
t-shirt I AM BLOGGER RM30 including postage
http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

Anim Farhanim said...

Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

kate na said...

Dari segmen yg sama sila folow balik ye...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

kate na said...

Dari segmen yg sama sila folow balik ye...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eraz Fadli said...

Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mar Maria said...

Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


Tq

Eyna Reen said...

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

wany♥ said...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Minah Sepet said...

Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ukhti Azza said...

saya dari segmen yang sama :) jangan sombong-sombong ya :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

9n0L4 said...

dtg terjah dari segmen yg same. follow sini. 136. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Budu Bilis said...

salam. singgah BW dari segmen yang sama http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

FL blogh0use said...

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

Intan Wandalaara said...

hi singgah follow awak, dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam hai..
dri segmne yg sme..^^
done follow u..
vsit my blog ok ^^
klu sudi follow la skli hehe

Cik Nas :) said...

hepi blogging :D

http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/mati-hidup-semula.html

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Ialah Hak Milik Ekah Atiqkah kecuali Dinyatakan