My First Artwork of Quilling

~Assalamualaikum~
08/10/2012
Haritu Ekah ada join satu GA dari Lin Handmade Greeting Cards dan tengah baca entry beliau terjumpalah satu entry about quilling. Then tengoklah satu tutorial nak buat quilling for newbie. Mula-mula rasa malas nak buat , then kepala sedikit kureng dan boring hari Ahad haritu , teringatlah tuto nie sambil-sambil tu Ekah minta tolong suruh kawan Ekah potong kertas for me. Thank you tokk. And at the same time, kawan Ekah tengah buat something yang creative, so join sekaki lah. 
DAn inilah hasilnya yang kedua, sebab hasil tangan yang pertama bagi kat kawan
ekah5.jpg
pandangan atas 
ekah6.jpg
zoom in
ekah3-1.jpg
zoom out
ekah4.jpg
with butterfly felt keychain
ekah1-1.jpg
That all, thank you for reading my entry 
Nak tengok hobi satu lagi ,
  http://coretanekahatiqkah.blogspot.com/2012/09/hobi-baru-yang-tak-berapa-nak-baru.html



P/s: holiday coming but exam is around the corner
.
.
.
.
.
.
.
.
.
----------------------------------------------------------------------------------------------
~SEMALAM ADALAH KENANGAN~
~HARI INI ADALAH KENYATAAN~
DAN
~ESOK MERUPAKAN SEBUAH IMPIAN~

~♥ THaNKS BaCa eNTRY eKaH! ♥ JoM KoMeN DaN FoLLoW ♥~

3 nasihat untuk Ekah Atiqkah:

dEdEQ dE wIshEs said...

WOW .. CUN .. NAK NAK . HEHE

Ekah Atiqkah said...

@dEdEQ dE wIshEs thanks, kalau nak tempah kat sini yer https://www.facebook.com/BlitheOutGiftShop

cik azLyzah⊙.☉ said...

Cantik lah..
btw done follow awak.Salam kenal ek^^

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Ialah Hak Milik Ekah Atiqkah kecuali Dinyatakan