HoBi BaRu YaNG TaK BeRaPa NaK BaRu

~Assalamualaikum~
29/09/2012
Hari nih nak cerita pasal hobi yang suatu masa tu rasa macam best tapi last last hampeh, hangat-hangat tahi ayam jugak dibuatnyer. Nak tahu hobi ape? Ni hobinyer
Felt craft keychain.
NI rama-rama yang baru siap semalam yang ditempah kawan ekah.
Cantik tak?
(sorry image blurr sedikit banyak, just ambik guna phone jer)

dan 

ni keychain yang ekah buat lama dah khusus buat MY BFF
(sorry image blurr sedikit banyak, just ambik guna phone jer)


ni pulak koleksi keychain yang dibuat oleh kakak Ekah
(sorry image blurr sedikit banyak, just ambik guna phone jer)

sekarang mempersembahkan keychain berbentuk hati dua tingkat yang dibuat daripada sisa-sisa kain felt
(almaklumlah takde keje lain masa tu so buat kije menyusahkan nih)
depan  belakang
Korang percaya tak ini hasil kraf pertama yang ekah buat guna sisa kain felt selepas digunakan oleh kakak ekah. Buat guna sisa-sisa ni pun sebab takut kakak marah ambil kain felt diyer
:D
.
.
.
.
.
(sorry image blurr sedikit banyak, just ambik guna phone jer)
.
.
.
.
.
SEBELUM ITU
.
.
oNe KLiK PLeaSe
~SEMALAM ADALAH KENANGAN~
~HARI INI ADALAH KENYATAAN~
DAN
~ESOK MERUPAKAN SEBUAH IMPIAN~

~♥ THaNKS BaCa eNTRY eKaH! ♥ JoM KoMeN DaN FoLLoW ♥~

4 nasihat untuk Ekah Atiqkah:

Nurmujahidah Ismail said...

creative,, dont be lazy and insya ALLAH you will make money with this hobby,, people love cute things including me :D

Ekah Atiqkah said...

@Nurmujahidah Ismail thanks,InsyaAllah

Anis Farhana said...

Woah! Cantiknya :)

Ekah Atiqkah said...

@Anis Farhana thanks :)

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Ialah Hak Milik Ekah Atiqkah kecuali Dinyatakan