It's our Pizza Party Day

~Assalamualaikum~



 It's our party day minggu lepas -25/06/2013- 

Selasa lepas, after school time, Ekah dan BFF ekah adakan party. 
dan motif event ini hanyalah sukasuki

Untuk event ni,
Kitaorang order ppizza special  opppsss...pizza biasa jer
Inilah pizza kitaorang order. Terliur tak ????

can you see the smile? that our feelings that day :)


Yang speselnyer event ni, HANYALah kitaorang bertiga jer yang hadiri party ni.
JUST THREE OF US ok,.

Bayangkanlah dua pizza yang telah diorder ditemani dengan air crsantheon crsanthemum dan laici memenuhi perut kitaorang bertiga sahaja aritu. VERY VERY FULL that day. 



And event ini berjalan dengan penuh mmeriah walaupun ada yang datang menganggu . 
and haritu memang hepi tak ingat dunia dah .
 Sambil makan2 kitaorang snap some private pic. 

But
 balik rumah tertengok post dari PizzaHutt kat FB, diaorang post PIZZA SARI LAUTAN. Urmmm, terliur wehhh tekak nak merasa, but takde bajet da.

Photo: #CitarasaRamadan mempersembahkan #PizaSariLautan terbaru! Marilah bersantap bersama keluarga di Pizza Hut hari ini :)
*iklan yang buat aku terliur. sobbsobb

haritu kitaorang balik dengan rasa hepy gilerrr.
*sebab keesokkan harinyer ada sukan kat sekolah.*
dengan motif: takde keje sekolah


To My BFF: lepas SPM kita buat lagi yer. Pilih yang speseeeellllll punyer. Hihihihihihi


p/s:masih daku ingat cerita seram ituuuu, wahai BFF ku,adakah kau masih ingat :( 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
That's all thank you
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JOM SERTAI 
NUFFNANG = HEARBEAT = CHURP-CHURP = 8SHARE

~♥ THaNKS BaCa eNTRY eKaH! ♥ JoM KoMeN DaN FoLLoW ♥~

1 nasihat untuk Ekah Atiqkah:

misz sheyla said...

haah..terbaik punye entry..dah la tengah2 puasa ni..huhu

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Ialah Hak Milik Ekah Atiqkah kecuali Dinyatakan