Wahhh dah BERSARANG dah dan...

~Assalamualaikum~
04/05/2012

*curi pic dari Mr. Google

Bersarang?

Ape yang dah bersarang ni...

Ini bukan sarang burung tapi sarang labah-labah yang buat taman perumahan dah..

Kat mana???

Try korang tengok dekat history.

pi la tengok nun...

tahu tak dimana???

tak tahu.

mari ekah bagitahu

Ekah lama dah tak update blog, korang tengok kat history tadi, kan takde bulan April.
itu maknanya blog ekah dah ada banyak taman perumahan yang dibuat oleh Mr. Labah-labah yang sangat bertauliah. Dah sekarang misi Ekah robohkan taman perumahan labah-labah makeover blog.

dan satu perkara lagi

Ekah nak ucap

ALHAMDULILLAH

Followers Ekah dah mencecah 100 dan terima kasih kepada yang follow Ekah

dan 

Nadhira Izzati 

ialah follower ke-100 Ekah





p/s: sorry update blog dengan ayat merapu.Tak tahu nak update ape...hehehe
.
.
.
SEBELUM ITU
.
.
oNe KLiK PLeaSe
~SEMALAM ADALAH KENANGAN~
~HARI INI ADALAH KENYATAAN~
DAN
~ESOK MERUPAKAN SEBUAH IMPIAN~

~♥ THaNKS BaCa eNTRY eKaH! ♥ JoM KoMeN DaN FoLLoW ♥~

2 nasihat untuk Ekah Atiqkah:

Iena Eliena said...

salam
singgah sini:)

jom join 1st giveaway by cik iena
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

Rafflesia™ said...

hihihi sebulan xupdate?

kalau syieda, nak rindu segala bagai kalau xupdate seminggu.. hihihi ok tipu hihi

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Ialah Hak Milik Ekah Atiqkah kecuali Dinyatakan